Rohkema info nägemiseks:

MARTIN FLOREAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume usaldusväärseid transporditeenuseid, sealhulgas rahvusvahelist kaubavedu, erivedusid ja kiirkullerteenuseid, tagades kiire ja tõhusa kohaletoimetamise. Samuti spetsialiseerume kodulehtede loomisele ja digiturundusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MARTIN FLOREAS OÜ on dünaamiline ja innovatsioonile orienteeritud ettevõte, mis on keskendunud kahe olulise valdkonna – transporditeenuste ja digiturunduse – arendamisele. Alates oma loomisest on ettevõte seadnud eesmärgiks pakkuda klientidele terviklikke ja paindlikke lahendusi, mis vastavad tänapäeva ärikeskkonna kiirele arengule ja muutuvatele vajadustele. Meie tegevus on suunatud sellele, et muuta klientide igapäevaelu lihtsamaks, pakkudes professionaalseid teenuseid, mis aitavad neil keskenduda oma põhitegevustele ja saavutada oma ärilisi eesmärke kiiremini ja tõhusamalt.

Transporditeenused: kiirus, usaldusväärsus ja globaalsed võimalused

MARTIN FLOREAS OÜ transporditeenused on loodud selleks, et pakkuda usaldusväärseid lahendusi igat tüüpi kaubaveoks nii Eestis kui ka rahvusvaheliselt. Meie kaasaegne logistikavõrk ja kvalifitseeritud meeskond võimaldavad meil toime tulla ka kõige keerukamate ja ajakriitilisemate vedudega. Meie teenuste hulka kuuluvad rahvusvahelised ja kohalikud transpordilahendused, täis- ja osakoorma vedu, kiirkullerteenused ning erivedude korraldamine vastavalt klientide vajadustele.

Kasutame kaasaegset tehnoloogiat, mis tagab igale kaubale täpse jälgimise ja õigeaegse kohaletoimetamise. Olgu see kiire tarne kohalikul tasandil või rahvusvaheline kaubavedu, meie eesmärk on alati pakkuda kiirust, täpsust ja usaldusväärsust. Meie pikaajalised kliendisuhted põhinevad usaldusel ja järjepideval kvaliteedi tagamisel, mis eristab meid teistest transpordiettevõtetest. Oleme pühendunud jätkusuutlikele lahendustele, mis vastavad kaasaegsetele keskkonnastandarditele, pakkudes samas taskukohaseid ja konkurentsivõimelisi hindu.

Digitaalne innovatsioon ja turundus: teie edu digitaalmaailmas

Lisaks transporditeenustele on MARTIN FLOREAS OÜ teine tugev valdkond kodulehtede loomine ja digiturundus, kus pakume laiaulatuslikke ja innovaatilisi lahendusi ettevõtetele, kes soovivad oma veebipõhiseid teenuseid ja brändi arendada. Meie veebidisaini ja arenduse teenused on loodud selleks, et pakkuda klientidele visuaalselt atraktiivseid ja funktsionaalseid veebilehti, mis aitavad neil luua tugevat veebipõhist kohalolekut. Meie meeskond töötab tihedas koostöös klientidega, et luua veebilehti, mis kajastavad nende unikaalset brändi ja äristrateegiat.

Pakume ka põhjalikke digiturunduse teenuseid, sealhulgas otsingumootoritele optimeerimine (SEO), Google Ads kampaaniate haldus, sotsiaalmeedia turundus, sisuturundus ja e-maili turundus. Meie spetsialistid loovad kohandatud turundusstrateegiad, mis aitavad ettevõtetel suurendada nähtavust, kasvatada müüki ja jõuda õigete sihtrühmadeni. Meie eesmärk on aidata klientidel saavutada maksimaalset tulemust oma digitaalses turunduses, kasutades andmepõhiseid lahendusi ja pidevat optimeerimist.

Innovatsioon ja pühendumus kvaliteedile

MARTIN FLOREAS OÜ tegevuse keskmes on innovatsioon ja pidev areng. Usume, et tehnoloogia ja loovuse kombinatsioon on võti edukaks toimimiseks nii transpordi- kui ka digiturunduse valdkonnas. Meie meeskond koosneb oma ala ekspertidest, kellel on aastatepikkune kogemus ning kes suudavad pakkuda lahendusi, mis on kohandatud iga kliendi individuaalsetele vajadustele ja ootustele. Meie jaoks on iga projekt ainulaadne ja me suhtume igasse koostöösse sama põhjaliku tähelepanu ja pühendumusega.

Ettevõtte moto on kvaliteet, usaldusväärsus ja kliendirahulolu. Nende väärtuste alusel oleme loonud pikaajalised suhted oma klientidega, pakkudes neile terviklikke lahendusi, mis aitavad neil edukalt areneda ja kasvada. Meie jaoks on oluline, et iga projekt ja teenus, mida pakume, ületaks kliendi ootusi ja oleks püsivalt kõrge kvaliteediga.

Tulevikku suunatud lahendused

MARTIN FLOREAS OÜ ei peatu kunagi – me areneme pidevalt ja kohaneme muutuva turu ja tehnoloogiaga. Jätkame oma teenuste laiendamist ja täiustamist, et pakkuda klientidele parimaid lahendusi, olgu need transpordivajadused või digitaalse kohaloleku arendamine. Meie eesmärk on jätkata kasvu ja tugevdada oma positsiooni nii transpordi- kui ka digiturunduse valdkonnas, püsides samal ajal truuks oma põhimõtetele – pakkuda kõrgeima kvaliteediga teenuseid, mis aitavad klientidel saavutada oma ärieesmärke ja kasvatada nende edu.

Meie tegevus ja teenused peegeldavad meie pühendumust innovatsioonile ja kliendirahulolule, ning oleme uhked, et oleme osa oma klientide edulugudest.

Kontakt

+372 5302 3997

MARTIN FLOREAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Krista L.

Professionaalne teenindus ja väga sõbralik suhtumine. Soovitan!

- Aare T.

Olen teenustega äärmiselt rahul. Kõik oli täpselt nagu lubatud.

- Tauno S.

Koduleht sai täpselt selline nagu soovisime. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas olete valmis haarama Eesti transpordituleviku uuendusi ja ärivõimalusi?

Eesti, digitaalsete uuenduste teerajaja, muudab kiiresti oma transpordisektorit, et vastata tuleviku nõudmistele. Keskendudes tugevalt jätkusuutlikkusele ja tehnoloogiale, loob riik aluse transpordirevolutsiooniks. Praegu on Eestil hästi arenenud infrastruktuur, tõhusad ühistranspordisüsteemid ja kasvav teede ja maanteede võrgustik. Kuid kuna maailm liigub jätkusuutlikumate ja tehnoloogiliselt arenenumate lahenduste poole, on Eesti valmis neid muutusi omaks võtma. 2. Tehnoloogilised uuendused, mis kujundavad tulevikku Elektrisõidukid (EV-d) on Eesti transpordiarengu esirinnas. Valitsus on

Dropdown

kõik artiklid

Kas teie ettevõte kasutab digitaalturunduse täielikku potentsiaali?

Tänapäeva kiire tempoga digitaalses maailmas peavad ettevõtted kohanema, et püsida konkurentsivõimelised. Digitaalturundus on kujunenud võimsaks tööriistaks, mi
ssb.ee
Tänapäeva kiire tempoga digitaalses maailmas peavad ettevõtted kohanema, et püsida konkurentsivõimelised. Digitaalturundus on kujunenud võimsaks tööriistaks, mis võib muuta, kuidas ettevõtted tegutsevad ja jõuavad oma sihtrühmani. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele Eestis võib digitaalturunduse kasutamine olla võti uute kasvuvõimaluste avamiseks ja nende turupositsiooni tugevdamiseks. Digitaalturunduse maastiku mõistmine SEO on protsess, mille käigus optimeeritakse teie veebisaiti, et see oleks otsingumootori tulemustes kõrgemal kohal. Parandades oma veebisaidi nähtavust, saate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.