Rohkema info nägemiseks:

UNBLIND ANALYTICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie aerofotod, punktipilved ja projektijoonised ühendatakse ühtsesse 3D-ruumi, et tagada tõhus projekti edenemise jälgimine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

UNBLIND ANALYTICS OÜ – Ettevõtte Lugu

UNBLIND ANALYTICS OÜ eesmärk on pakkuda innovatiivseid lahendusi teede ja raudteede ehituse omaniku järelvalve automatiseerimiseks ning digitaliseerimiseks. Meie teenused hõlmavad ruumiliste andmete analüütikat, droonianalüütikat ja ehituskvaliteedi kaugseiret, et tagada projekti edenemine efektiivselt ja kvaliteetselt.

Kes me oleme

UNBLIND ANALYTICS OÜ on Eesti juhtiv ettevõte, mis keskendub teede ja raudteede ehituse automatiseerimisele ning digitaliseerimisele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on põhjalikud teadmised geodeesiast, infotehnoloogiast ja andmeanalüütikast. Kasutades kaasaegseid tehnoloogiaid ja innovaatilisi lahendusi, suudame pakkuda terviklikku ülevaadet ja täpset analüüsi ehitusprojektidest alates välitöödest kuni lõpptulemuseni.

Mida me pakume

Meie peamised teenused hõlmavad teede ja raudteede 3D andmete töötlemist ja analüüsi, mis võimaldab täpset ja usaldusväärset teabe kogumist ja töötlemist. Kasutades droone ja spetsiaalseid tarkvaralahendusi, loome täpse ja detailse 3D mudeli, mis aitab jälgida ja analüüsida ehitustegevust reaalajas. See võimaldab projektijuhtidel ja omanikel saada täpse ülevaate tööde edenemisest ja tuvastada võimalikke probleeme varases staadiumis.

Lisaks pakume ehituskvaliteedi automaatset hindamist ja kaugseiret. Meie süsteemid on võimelised tuvastama ehitusvigade ja kõrvalekallete esinemist automaatselt, mis aitab ennetada võimalikke probleeme ja tagada kõrge kvaliteedi standardite järgimise. Kvaliteedi kaugseire võimaldab projektijuhtidel jälgida tööde edenemist distantsilt, vähendades vajadust sagedasteks kohapealseteks ülevaatusteks.

Geodeesia automatiseerimine on veel üks oluline teenus, mida pakume. Kasutades kaasaegseid mõõteseadmeid ja tarkvara, suudame automatiseerida geodeetilisi mõõtmisi ja andmete töötlemist, muutes protsessi kiiremaks ja täpsemaks. See aitab tagada, et kõik ehitustööd vastavad täpselt projektis ette nähtud nõuetele.

Meie droonianalüütika teenused on eriti kasulikud tee-ehituses, kus täpsus ja kiirus on kriitilise tähtsusega. Drooni abil kogutud andmed võimaldavad luua täpseid 3D mudeleid ja teostada mõõtmisi, mis aitavad optimeerida ehitustegevust ja vähendada vigade esinemist.

Meie tugevused

UNBLIND ANALYTICS OÜ eristub teistest ettevõtetest oma innovatiivse lähenemise ja põhjalike teadmiste poolest. Meie kasutatavad tehnoloogiad ja lahendused on tipptasemel, pakkudes klientidele täpset ja usaldusväärset teavet. Meie meeskond töötab pidevalt selle nimel, et leida uusi ja paremaid viise ehitusprojektide jälgimiseks ja analüüsimiseks, tagades kõrge kvaliteedi ja tõhususe.

 UNBLIND ANALYTICS OÜ eesmärk on  pakkuda klientidele parimaid lahendusi teede ja raudteede ehituse automatiseerimiseks ja digitaliseerimiseks. Meie teenused aitavad tagada projektide sujuva ja kvaliteetse elluviimise, pakkudes samal ajal täpset ja usaldusväärset teavet ehitusprotsesside kohta.

kontakt

UNBLIND ANALYTICS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis L.

Geodeesia automatiseerimine on teinud meie töö palju lihtsamaks. Väga rahul.

- Marko K.

Nende 3D andmete töötlemise lahendused on tõesti muljetavaldavad.

- Kristjan R,

Professionaalne ja kiire teenus, mis on meid palju aidanud.

5 viisi, kuidas automatiseerimine muudab teedeehitust

Automatiseerimise tulek teedeehituses on revolutsiooniline, pakkudes enneolematut efektiivsuse, ohutuse ja kvaliteedi taset. Kui me süveneme viisidesse, kuidas automatiseerimine kujundab ümber teedeehitust, on selge, et infrastruktuuri arendamise tulevik on kohal. 1. Automaatne masinjuhtimine (AMG) Automaatne masinjuhtimise süsteemid kasutavad GPS-i ja muid asukohatehnoloogiaid, et juhtida ehitusmasinaid täpsusega. See tehnoloogia tagab, et teed ehitatakse täpsete spetsifikatsioonide järgi minimaalse inimveaga, suurendades üldist efektiivsust. AMG aitab ka oluliselt vähendada

Dropdown

kõik artiklid

Geodeesia automatiseerimine

geodeesia, teadus, mis tegeleb maa mõõtmise ja kaardistamisega, on olnud inseneride ja teadlaste tööriist juba sajandeid. viimastel aastatel on see valdkond läb
ssb.ee
geodeesia, teadus, mis tegeleb maa mõõtmise ja kaardistamisega, on olnud inseneride ja teadlaste tööriist juba sajandeid. viimastel aastatel on see valdkond läbi teinud märkimisväärse muutuse tänu tehnoloogia arengule ja automatiseerimisele. geodeesia automatiseerimine on muutnud protsessid kiiremaks, täpsemaks ja efektiivsemaks, avades uusi võimalusi nii inseneridele kui ka projektijuhtidele. Mis on geodeesia automatiseerimine? geodeesia automatiseerimine hõlmab erinevate tehnoloogiate ja tööriistade kasutamist, et vähendada inimsekkumist mõõtmiste ja andmetöötluse protsessides. see võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.