Rohkema info nägemiseks:

KÄSPREX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on spetsialiseerunud plekksepatöödele, pakkudes laia valikut teenuseid alates plekk-katuste paigaldusest kuni hoolduse ja remondini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KÄSPREX OÜ on Eesti ettevõte, mille eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja vastupidavaid plekk-katuseid, samuti professionaalset hooldust ja remonti. Meie missiooniks on tagada, et iga meie klient saaks usaldusväärse ja kestva katuse, mis kaitseb neid igasuguste ilmastikutingimuste eest.

KÄSPREX OÜ asutati 2010. aastal, et täita turul tekkinud vajadust professionaalsete plekksepatööde järele. Oleme meeskond, millel on aastakümnete jagu kogemust plekk-katuste paigalduses ja hoolduses. Meie ekspertide meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes tunnevad plekksepatööde kunsti ja oskavad pakkuda täpselt kohandatud lahendusi iga kliendi vajadustele. Meie väärtused põhinevad kvaliteedil, täpsusel ja kliendikesksusel, mida peame igas meie projektis silmas.

Meie teenuste portfell hõlmab laia valikut plekk-katuste paigaldustöid, sealhulgas elamute, kaubanduslike ja tööstuslike plekk-katuste lahendusi. Eriline tähelepanu on pööratud ka erimõõduliste plekk-katuste valmistamisele, mis vastavad täpselt klientide erisoovidele ja arhitektuurilistele nõudmistele. Meie paigaldustööd on tuntud oma täpsuse ja pikaajalise vastupidavuse poolest, mis tagab, et teie katusekatted kestavad aastakümneid.

Lisaks paigaldusteenustele pakume ka põhjalikku plekk-katuste hooldust ja remonti. Regulaarsed hooldustööd aitavad vältida väikeste probleemide kasvu suuremateks muredeks, samas kui katuse lekke remondi teenused tagavad kiire ja efektiivse lahenduse. Valtsimise ja tihendamise teenused parandavad katuse tihedust ja kestvust, samas kui plekk-katuse värvimine ja restaureerimine taastab teie katuse endise välimuse ja kaitsevõime.

KÄSPREX OÜ-l on tugev kohustus keskkonnasõbralike lahenduste pakkumise suhtes. Meie spetsialiseeritud plekksepatööd hõlmavad kohandatud lahendusi, metallist plekksepatööd ja keskkonnasõbralikke katuse lahendusi, mis aitavad vähendada ökoloogilist jalajälge. Oleme pühendunud tagama, et iga meie teostatud töö oleks mitte ainult praktiline, vaid ka keskkonna- ja kliendisõbralik.

KÄSPREX OÜ on teie usaldusväärne partner, kui otsite kvaliteetset plekksepatööd, mille taga on aastatepikkune kogemus ja pühendumus. Meie eesmärk on pakkuda lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ületavad teie ootusi. Kliendikesksus ja töö kvaliteet on meie töös esmatähtsad, mistõttu võite kindel olla, et iga projekt, mille me ette võtame, on teostatud parimal võimalikul viisil.

KÄSPREX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Olen väga rahul plekk-katuse paigaldusega. Meeskond oli usaldusväärne ja töö kvaliteet oli suurepärane.

- Karl R.

Töö oli täpselt ja kiiresti tehtud. Hea kogemus ja kindlasti soovitan edaspidi!

- Rainer E.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Tõeline professionaalide meeskond.

5 põhjust, miks plekk-katused on katuste tulevik

Kui vaatame tuleviku katuste poole, siis plekk-katused kerkivad esile kui juhtiv valik nii elamu- kui kaubandusomandite jaoks. Tehnoloogia arengu ja jätkusuutlike ehituspraktikate kasvava teadlikkusega pakuvad plekk-katused hulgaliselt eeliseid, mis on kooskõlas tänaste omanike ja tööstusprofessionaalide vajaduste ja väärtustega. 1: Erakordne vastupidavus ja pikaealisus Plekk-katused on tuntud oma võime poolest taluda tõsiseid ilmastikutingimusi, sealhulgas tugevaid tuuli, rahet ja rasket lumesadu. Nende vastupidavus teeb neist ideaalse valiku piirkondadele, mis kogevad mitmekesiseid ja

Dropdown

kõik artiklid

Plekkvaltskatused – kuidas need tagavad kaitse ja vastupidavuse

Plekkvaltskatused on suurepärane valik hoonete katmiseks, pakkudes nii kõrget vastupidavust kui ka tõhusat kaitset erinevate ilmastikutingimuste eest. Need katu
ssb.ee
Plekkvaltskatused on suurepärane valik hoonete katmiseks, pakkudes nii kõrget vastupidavust kui ka tõhusat kaitset erinevate ilmastikutingimuste eest. Need katusekatted on valmistatud metallmaterjalidest, mille ühendamine toimub spetsiaalse valtsimise tehnika abil, tagades nii katusekattest pikaajalise töökindluse ja esteetilise välimuse. Plekkvaltskatused koosnevad tavaliselt plekk- või metallilehtedest, mis on paigaldatud ja ühendatud üksteisega valtsimise meetodil. Valtsimine tähendab, et metallilehed volditakse ja kinnitatakse tihedalt, luues veekindla pinna. See meetod tagab, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.