Rohkema info nägemiseks:

Anni Parksepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

WOW DIGITAL OÜ tegevusaruanne 2023

WOW Digital OÜ on asutatud 01.06.2021. Ettevõtte tegevusvaldkond on turundusteenuse pakkumine nii Eesti kui välismaistele ettevõtetele. 2023. tegevusaasta jooksul palgati teine põhikohaga töötaja ning laiendati veelgi kliendibaasi, mis tõi kaasa ettevõtte käibe suurenemise. Kuna ettevõte on kasvufaasis, siis sarnased eesmärgid on ka 2024. aastaks – käibe ja kliendibaasi suurendamine. Mahukaid investeeringuid ega uuringu- ja arendustegevuse projekte 2023. aastal ei olnud ja ei ole planeeritud ka 2024. aastaks.

Dropdown

kõik artiklid

PROOSALINE OÜ tegevusaruanne 2023

Proosaline OÜ jaoks oli 2023. aasta jätkuvalt edukas, kuigi käive jäi pisut väiksemaks ja kasum kahanes suurenenud tööjõukulude arvelt. Jätkus koostöö agentuuri
ssb.ee
Proosaline OÜ jaoks oli 2023. aasta jätkuvalt edukas, kuigi käive jäi pisut väiksemaks ja kasum kahanes suurenenud tööjõukulude arvelt. Jätkus koostöö agentuuriga WOW Digital. Ettevõtte tegeles 2023. aastal põhitegevuseks oleva ärinõustamisega, täpsemalt eri projektidega turundusteemadel nagu nt strateegiline nõustamine,müüginõustamine, e-kaubandus, digireklaamid, digianalüütika. Olulisemad investeeringud olid seotud töövahendite ehk sülearvuti soetamisega. Samuti hakkas ettevõte tegelema 2023. aastal finantsinvesteeringutega, millega õnnestus esimesel aastal ka kasumit teenida.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.