Rohkema info nägemiseks:

Juris Dreimanis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autod ja autotarbed, autokaupade ja -varuosade hulgimüük

FIREWIND ENERGY OÜ tegevusaruanne 2022

Firewind Energy OÜ ponhitegevuseks 2022 aastal oli motorõli müük laevadele. 2023 aastaks kavandame senise tootmismahu sanilitamist. Meie eesmanrk on sanilitada punsiv kasv reageerides kiiresti turu muutustele. Firma juhtkond usub, et vontmesonnaks janrjest tuheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetonttu pononrame senisest suuremat tanhelepanu rangele kulude kontrollile. Väljamaksed juhiskonnale ei olnud. .

Dropdown

kõik artiklid

AGERATUM OÜ tegevusaruanne 2022

0Ü Ageratum põhitegevuseks 2022 aastal oli sukkpükside hulgimüük. 2023 aaslaks kavandame senise tootmismahu saililamist Meie eesmärgi on säililada püsiv kasv re
ssb.ee
0Ü Ageratum põhitegevuseks 2022 aastal oli sukkpükside hulgimüük. 2023 aaslaks kavandame senise tootmismahu saililamist Meie eesmärgi on säililada püsiv kasv reageerides kiiresti turu muutustele. Firma juhtkond usub. et võtmesiõmaks järjest tuheneva konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetõttu pöörame senisest suuremat tähelepanu rangele kulude kontrollile.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.