Rohkema info nägemiseks:

Jan Müür

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AKTIIVNE PÕLTSAMAA MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ eemärk on korraldada vabaaega sisustavaid üritusi noortele. 2023.a. korraldati Playback Show, mida toetas Eesti kultuurkapital ja Põltsamaa vald. 2022.a. avati suvekohvik Papaya. Papaya kohvik oli 2023.a. väljas erinevatel ütitustel aastaringselt. 2023.a. korraldati Vilistlaste Lahing, mida toetas Põltsamaa vald. MTÜ Aktiivne Põltsamaa on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

PÕLTSAMAA VÕRKPALLIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2023

Põltsamaa Võrkpalliklubi on loodud 07.10.2023. Klubi eesmärgiks on edendada ja populariseerida võrkpalli Põltsamaa vallas ja vaba aja veetmiseks soodsate tingi
ssb.ee
Põltsamaa Võrkpalliklubi on loodud 07.10.2023. Klubi eesmärgiks on edendada ja populariseerida võrkpalli Põltsamaa vallas ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, ning kehalise aktiivsuse tõstmine. Põltsamaa Võrkpalliklubi koondab ja ühendab võrkpallist huvitatud isikud Jõgeva maakonnas, Põltsamaa vallas ja Eesti Vabariigis ning propageerib võrkpalliga tegelemist ja kaasab klubi tegevusse võrkpallist huvitatud noori, nende vanemaid ja toetajaid. Põltsamaa Võrkpalliklubi osales 2022/2023 hooajal Eesti Meistrivõistlustel võrkpallis meeste I tugevusgrupis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.