Rohkema info nägemiseks:

Dagmar Soosaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MANDLISAAR OÜ tegevusaruanne 2024

2024.majandusaastal ei ole makstud juhtimise tasu. 2024.a. tegeles ettevõtte tortide ja kookide tellimuste täitmisega.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on mõningad kondiitritööstuse varjatud tehnoloogiad ja tehnikad?

Kondiitritööstus on palju enamat kui lihtsalt suhkur, jahu ja muna segamine. See on meisterlikkus, innovatsioon ja kunst, mis koosnevad paljudest erinevatest te
ssb.ee
Kondiitritööstus on palju enamat kui lihtsalt suhkur, jahu ja muna segamine. See on meisterlikkus, innovatsioon ja kunst, mis koosnevad paljudest erinevatest tehnoloogiatest ja tehnikatest, millest paljud jäävad tavainimesele märkamatuks. Vaatame lähemalt mõningaid neist erilistest meetoditest. Šokolaadi Temperimine : See on protsess, mille käigus šokolaadi kuumutatakse ja jahutatakse kindlates temperatuurivahemikes, et saavutada šokolaaditoodetes õige sära, krõbe tekstuur ja maitse. See on üks kõige keerulisemaid ja täpsemaid kondiitritööstuse tehnikaid. Pulssõhkuprits : See seade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.