Rohkema info nägemiseks:

Dmitri Tšistjakov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine

TALLINN, LIIKURI TN 10 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kurepõllu juhatus on koostanud 2022. majandusaasta aruande, mis koosneb tegevusaruandest, raamatupidamise aastaaruandest ja raamatupidamise aastaaruande lisadest. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 16369 EUR, seahulgas juhatuse esimehele - 7423 EUR. Töötajate arv oli aruandeperioodil 1.

Dropdown

kõik artiklid

EXISTTS OÜ tegevusaruanne 2022

2022.a. Existts OÜ jatkus oma tegevust on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Aruandeaasta müügitulu moodustas 3343 eurot. Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonn
ssb.ee
2022.a. Existts OÜ jatkus oma tegevust on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Aruandeaasta müügitulu moodustas 3343 eurot. Võttes arvesse äri- ja finantskeskkonna prognoose järgnevaks aastaks, on ettevõtte põhieesmärkideks turuosa säilitamine ning tegevusmahu suurendamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.