Rohkema info nägemiseks:

Rasmus Roosileht

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, Ehitusuuringud, Geodeetilised tööd, Katastrimõõdistamised, Maamõõtmine

SÕRVE TULETORN MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sõrve Tuletorn on asutatud 22.04.2016.a põhieesmärgiga edendada merekultuuri. Üheks merekultuuri sümboliks on Sõrve tuletorn. MTÜ on võtnud riigilt rendile Sõrve tuletorni kinnistu koos tuletorniga eesmärgiga avada see külastajaile. Tuletorni avamisel külastajatele jääb tuletorn samaaegselt töötama navigatsioonimärgina. Oleme teostanud tuletorni ümberehituse, millega lisati treppidele ja välisrõdu piirdele metallist turvavõrk ja paigaldati videovalve. Torn avati külastajaile 2018 aasta suvel. Sõrve tuletorni avamist külastajatele toetas EAS "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine"

Dropdown

kõik artiklid

M.K. KONSULTATSIOONID OÜ tegevusaruanne 2022

M.K. Konsultatsioonid OÜ põhitegevusaladeks on arhitektitegevused ning nendega seotud tehniline nõustamine (maamõõdutööd, inventariseerimine, detailplaneeringud
ssb.ee
M.K. Konsultatsioonid OÜ põhitegevusaladeks on arhitektitegevused ning nendega seotud tehniline nõustamine (maamõõdutööd, inventariseerimine, detailplaneeringud).M.K.Konsultatsioonid OÜ tegeleb ka kinnisvara rendileandmisega ja ehitustegevusega. M.K. Konsultatsioonid OÜ müügitulu 2022 aastal 109 947 € (2021.a 226 198 € ), 2022 aasta puhaskasum 6 249 € (2021.a 55 996€ ) 2023.a. jätkatakse põhitegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.