Rohkema info nägemiseks:

Sten Siniallik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MEREPÄIKE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Merepäike alustas oma tegevust 2016 aasta detsembris Ettevõtte põhitegevusalaks 2022 aastal oli psühholoogiline nõustamine ja psühholoogiaalased koolitused 202. aastal oli OÜ Merepäike müügitulu 15019 eurot. Müügitulust moodustas 66,6% põhitegevusest saadud tulu ja 33,4% moodustas 2022. aastal kõrvaltegevusest (loodus- ja käsitöötoodete müük) saadud tulu. Kogu müügitulu teeniti Eesti Vabariigis. 2022. aastal kujunes ettevõtte kasumiks 5169 eurot. OÜ Merepäike on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Dropdown

kõik artiklid

MEREJUUR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Merejuur põhitegevusalaks masinate ja seadmete hooldus ja remont. 2022. aastal toimus OÜ Merejuur äritegevuse mahtude väike langus.. Aruandeaasta kasum oli
ssb.ee
OÜ Merejuur põhitegevusalaks masinate ja seadmete hooldus ja remont. 2022. aastal toimus OÜ Merejuur äritegevuse mahtude väike langus.. Aruandeaasta kasum oli 93 eurot. Aruandeaastal tehti investeeringuid põhivarasse 2022. aastal ettevõttel tööjõukulusid ei olnud. OÜ Merejuur põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata senist tegevust ja suurendada investeeringute mahtu. OÜ Merejuur on jätkusuutlik ja aktiivselt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.