Rohkema info nägemiseks:

Ruslans Saperins

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RUSKON TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ RUSKON Trade peamiseks tegevusalaks on rõivaste, jalatsite ja nahktoodete jäemüük. 2022. aastal moodustas OÜ RUSKON Trade müügitulu 76 832 eurot ja aruandeaasta kasum moodustas 153 759 eurot. OÜ RUSKON Trade põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Dropdown

kõik artiklid

RUSKON TRADE OÜ alustas hoogsalt majandustegevust

Marianna Pessotšinskaja ja  Ruslans Saperinsi juhitav kangaste, kodutekstiili ja õmblustarvete hulgimüügiga tegelev  RUSKON TRADE OÜ on 2016. aastal asutatud
ssb.ee
Marianna Pessotšinskaja ja  Ruslans Saperinsi juhitav kangaste, kodutekstiili ja õmblustarvete hulgimüügiga tegelev  RUSKON TRADE OÜ on 2016. aastal asutatud ettevõte, mis käibemaksukohuslaseks registreeriti 2017. aasta märtsi lõpus ja 2018 tegi võimsa käibe. Möödunud aastal ettevõttes veel mingit märkimisväärset majandustegevust ei toimunud. Sel aastal on alustatud aga vägeva hooga. Vaid ühe töötajaga ettevõte tegi aasta esimeses kvartalis käivet pea 720 000 euro väärtuses! Riiklikult tasutud makse on samal ajal laekunud aga kaunikesti vähe, kõigest 271 eurot ja mõned sendid peale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.