Rohkema info nägemiseks:

Hendrik Kaurla

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ABDITORY OÜ tegevusaruanne 2023

Üldinfo Abditory OÜ tegevuseks on elamupindade üürile andmine. Aasta lõpuseisuga on valminud kolmest korterist üks, mis ka peale aruande kuupäeva omale üürniku leidis (vt lisa sündmused peale aruandekuupäeva). Teine korter on kapitaalremondis ja eeldatav valmimisaeg on 2024 aasta kevad. Investeeringud 2024. aastal on Abditory OÜ eesmärk haaret veelgi laiendada ja osta lisaks 1 korter, et aastalõpuks oleks valmis kolm üürilist. Selleks on Abditoryil ilmselt vajalik kaasta võõrkapitali laenude näol. Tänased investeeringud on 100% kapitaliseeritud omanikelaenudega. Majanduskeskkond Abditory

Dropdown

kõik artiklid

MAMMONISM OÜ tegevusaruanne 2023

Üldine: Mammonism OÜ on varahaldusettevõtte, mille peamine tegevus on investeerimine. Bilansipäeva seisuga on ettevõttel varasid 10,7 tuhat. Investeeringud:
ssb.ee
Üldine: Mammonism OÜ on varahaldusettevõtte, mille peamine tegevus on investeerimine. Bilansipäeva seisuga on ettevõttel varasid 10,7 tuhat. Investeeringud: Olulisi investeeringuid eelmisel aastal ei tehtud. Seetähendab ettevõtte jätkas tavalise äritegevusega. Majanduskeskkond: Majandusliku poole pealt on olnud aasta pigem keeruline. NImelt Ukraina ja Venemaa sõda ei ole toetanud üldiselt ettevõtete kasvu. AI trendiga kaasa liikudes suudeti teenida suurem osa kasumist, kuid sellegi poolest on majanduslik olukord ebakindel ja valikuid tuleb teha hoolsamalt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.