Rohkema info nägemiseks:

Reymo Kreuz

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VIHTRA KÜLA, AESOO TEE 2A KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Aesoo tee 1 asutati 1996.aasta oktoobris. Liikmeteks on 8 korteriomanikku, kelle eesmärgiks on korterelamu ja selle juurde kuuluva maatüki ühine majapidamine ning liikmete ühiste huvide esindamine. Ühistul ei ole palgalisi töötajaid. 2020. aastal ehitati maja välisukse kohale varikatus ning teostati korterelamu igapäevast majandamist ja kommunaalmaksete vahendamist. 2021. aastal suurimateks töödeks on trepikoja ja keldriakende välja vahetamine ning jätkata elamu igapäevast majandamist. 2022. aastal suuremaid töid ei teostatud.

Dropdown

kõik artiklid

PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VIHTRA KÜLA, JÕESUU TEE 7 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Jõesuu tee 7 alustas oma tegevust oktoober 1995.a. KÜ põhitegevuseks on teenuste vahendamise . KÜ eluruumidearv on 12, üldpinnaga 1158 m2 , selles
ssb.ee
Korteriühistu Jõesuu tee 7 alustas oma tegevust oktoober 1995.a. KÜ põhitegevuseks on teenuste vahendamise . KÜ eluruumidearv on 12, üldpinnaga 1158 m2 , sellest elamispind 857 m2 , elanike arvuga 20 KÜ-l ei ole palgalisi töötajaid. Aasta jooksul muudatusi ei toimunud .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.