Rohkema info nägemiseks:

Carl Hubert Johansson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
vahendustegevus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SUNVECTOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sunvector asutati 30. aprillil 2009. aastal. Sunvector OÜ-l 2022. aastal oli konsulteerimise valdkonnas vähe tegevust. Mõned bilansivälised tehingud ja lepingud, mis on seotud nt. pettuse ja raske hooletuse tõttu kaotatud investeeringute sissenõudmine. Finantsmõju ei ole veel võimalik kindlaks teha. Ettevõtte juhatuse töötasud ei ole makstud. 2023. aastal on plaanis arendada finants- ja majandusnõustamistegevust.

Dropdown

kõik artiklid

BETPLC.COM OÜ tegevusaruanne 2022

BETplc.COM OÜ asutati 12.07.2006. sisse. 2022. aastal BETplc.COM OÜ-l äritegevust ei toimunud. Aasta jooksul lõpetati Aqeri AB pankroti tagajärgedega seotud k
ssb.ee
BETplc.COM OÜ asutati 12.07.2006. sisse. 2022. aastal BETplc.COM OÜ-l äritegevust ei toimunud. Aasta jooksul lõpetati Aqeri AB pankroti tagajärgedega seotud kohtuasi. Ringkonnakohus otsustas pankrotiasja lõpetada ning ringkonnakohtu otsust edasi ei kaevatud. Mõned bilansivälised tehingud ja lepingud, mille finantsmõju ei ole veel võimalik kindlaks teha. Ettevõtte juhatuse töötasud ei ole makstud. 2023. aastal on plaanis arendada finants- ja majandusnõustamistegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.