Rohkema info nägemiseks:

Jarno Matti Huttunen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
metallitööstus, teraskonstruktsioonide teenused

FSP STEEL PAINTING OÜ tegevusaruanne 2023

Üldinformatsioon 2023. aasta oli FSP Steel Painting Oü seitsmeteistkümnes tegevusaasta. 2023. aasta jäi FSP Steel Painting Oü´le alla ootuste 2023. aasta viimase poolaasta väiksemate mahtude tõttu. Põhitegevused ja kliendibaas olid samad kui aasta varem, pakkudes pinnatöötlust meie lepingulistele klientidele nagu ABB, AQ Lasertool Kodara ja Stera Technologies. Inflatsioon oli kõrge ja meil oli vaja kohandada ka oma hinnakujundust seoses muutuvkulude muutustega. Suutsime leida uusi kliente, kes toovad 2024. aastal ja järgnevatel aastatel uued mahud. Samuti alustasime koos uue kliendiga 2024.

Dropdown

kõik artiklid

EXTREMENORDIC OÜ tegevusaruanne 2023

ExtremeNordic OÜ asutati detsembris 2021. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on investeerimine väärtpaberitesse. Aruandeperioodil ettevõte müügitulu ei teeninud
ssb.ee
ExtremeNordic OÜ asutati detsembris 2021. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on investeerimine väärtpaberitesse. Aruandeperioodil ettevõte müügitulu ei teeninud (2022. aastal: müügitulu ei teeninud) ja teenis kasumit 24 tuhat (2022. aastal: kahjumit 6 tuhat) eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.