Rohkema info nägemiseks:

Łukasz Rafał Kalinowski

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BLOCKVISE OÜ tegevusaruanne 2023

See oli ettevõtte esimene majandusaasta. Ettevõte sõlmis aktsionäri panustatud omakapitali kasutades lepingu kinnisvarainvesteeringu ostmiseks. Samuti on alustatud teenuste pakkumisega, mida plaanitakse 2024. aastal laiendada.

Dropdown

kõik artiklid

WEB3 SOFTWARE OÜ tegevusaruanne 2022

Starterra OÜ on asutatud 2022. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on IT arendused ja konsultatsioonid.. Ettevõtte 2022.aasta müügikäive oli 940 201 eurot. Käib
ssb.ee
Starterra OÜ on asutatud 2022. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on IT arendused ja konsultatsioonid.. Ettevõtte 2022.aasta müügikäive oli 940 201 eurot. Käibe moodustas müük väljapoole Eestit. Järgmistel aastatel on ettevõttel plaanis teha investeeringud StarHeroes Game ja GameSwift platvormide arendustesse. Starterra OÜ loob nende projektidega seotud koode. Antud projektid on pikaajalised ja valmivad järgnevate aastate jooksul. 2022. aastal Starterra OÜ-l töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.