Rohkema info nägemiseks:

Raimond Tammoja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jahindus, kalastus ja jahindus, puhkus ja meelelahutus

LILLI JAHIÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Lilli Jahiühing tegutseb kinnitatud põhikirja alusel. Põhitegevuseks on jahiulukite eest hoolitsemine, arvukuse reguleerimine, loenduste läbiviimine ja teised jahimajanduslikud tööd. Suurulukite lisasöötmisega tegeletakse aastaringselt. Soolakuid täidetakse kevadel ja sügisel. Talveperioodil hoitakse söödasõimed ja söödalavad täidetuna. Jahimeeste teadmiste ja oskuste täiendamiseks viisime läbi õppepäevi. 2022.a. jahiühingus töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmetele juhtimistegevuse eest töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MULGIJÄÄGER OÜ tegevusaruanne 2022

MulgiJääger OÜ on jätkuvasti tegutsev ettevõte mesinduse ja lambakasvatuse vallas. Möödunud aastal alustati loodus-majutuse pakkumisega, millega soovitakse eda
ssb.ee
MulgiJääger OÜ on jätkuvasti tegutsev ettevõte mesinduse ja lambakasvatuse vallas. Möödunud aastal alustati loodus-majutuse pakkumisega, millega soovitakse edasi minna ning laiendda järgmistel perioodidel. Arveldusaastal võeti tööle üks töötaja.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.