Rohkema info nägemiseks:

Marko Maalt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ID SÜSTEEMIDE OÜ tegevusaruanne 2023

iD Süsteemide OÜ arendas 2023.a. majandusaastal tegevust põhivaldkondades: * kassa- ja müügisüsteemide tootmine, müük, hooldus ja koolitus; * elektroonsete maksete süsteemide arendamine, müük ja hooldus; *uue põlvkonna tarkvara Buum5 arendus ja juurutused; * eCom tootesuuna restruktureerimine. 2023 aastal investeeriti põhivarasse 2 257 eurot. iD Süsteemide OÜ 2023 aasta müügitulu oli 2 823 161 EUR ja kasum 62 286 EUR. iD Süsteemide OÜ tegutseb eelkõige Eesti turul, aga ka Lätis, Leedus ja Soomes nii otse kui edasimüüjate kaudu. Peamisteks klientideks on jaekaubandusettevõtted. 2024.a.

Dropdown

kõik artiklid

KAKUMÄE AIANDUSÜHISTU MTÜ tegevusaruanne 2023

Kakumäe AÜ tegutses aruandeperioodil tavapäraselt. Ühistegevusest on jäänud liikmete elektriga varustamine. Ühistul tööjõu kulud puuduvad. Majandusaasta lõpp
ssb.ee
Kakumäe AÜ tegutses aruandeperioodil tavapäraselt. Ühistegevusest on jäänud liikmete elektriga varustamine. Ühistul tööjõu kulud puuduvad. Majandusaasta lõppes tulemiga 7916 (2022: 8929) eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.