Rohkema info nägemiseks:

Daniil Galitski

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

NARVA KANT SA tegevusaruanne 2022

Sihtasutuse põhieesmärk on Narva kandi kultuurilise-ja ajaloolise keskkonna aktualiseerimine, säilitamine ja arendamine. SA Narva Kant on moodustatud 18.07.2019.a.ja registreeritud Eesti Kommertsregistris. SA Narva Kanti peamine eesmärk on aktualiseerimine, säilitamine ja Narva kandi/piirkonna kultuuri-ja ajaloo keskkonna arendamine. SA asutajatel ja töötajatel on ajalooharidus ja / või märkimisväärne kogemus ajaloo-ja arheoloogilistes uuringutes Narva ja Kirde-Eesti piirkonnas. Samutiomame pedagoogilist-ja õpetamise kogemust õppe projektide kaudu. Lisaks on koostegevus asutustega ja

Dropdown

kõik artiklid

STRATEEG OÜ tegevusaruanne 2022

Strateeg OÜ asutati 07 juuni 1996.aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on reklaamiteenused. Strateeg OÜ asub aadressil: Suur-Aguli 9, 20309 Narva, Ida-Virumaa.
ssb.ee
Strateeg OÜ asutati 07 juuni 1996.aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on reklaamiteenused. Strateeg OÜ asub aadressil: Suur-Aguli 9, 20309 Narva, Ida-Virumaa. 2022 aastal moodustas OÜ Strateeg müügitulu 718 euro ja puhaskasum moodustas 1 euro.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.