Rohkema info nägemiseks:

Indrek Puhalainen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, gaasitööd, Trasside ehitus

MENUFOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Menufor alustas oma tegevust kinnistu ostmisega, alustasime põhjaliku arendustegevusega ja ridaelamute ehitusega. 2022.a. valmis pikalt veninud ridaelamute projekt ja saime ehitusloa. Jätkame arendustegevust. 2022.a. ei olnud tööle kedagi vormistatud, töötasu ei makstud. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MALKATI OÜ tegevusaruanne 2022

Malkati OÜ tegutses 2022 aastal mõistlikult, suuri riske võtmata. 2022. aastal tegelesime põhiliselt kinnisvara-arendustel planeerimistööde, trasside ehituse, t
ssb.ee
Malkati OÜ tegutses 2022 aastal mõistlikult, suuri riske võtmata. 2022. aastal tegelesime põhiliselt kinnisvara-arendustel planeerimistööde, trasside ehituse, teede ehituse, veekogude süvendamise ja kaevamisega, kraavide kaevamine, kändude juurimine jne. Suurimaks tööks oli Valli objekti arendus firmale HgHg, klientideks veel oli AS Viimsi Vesi ja temale kuuluvad objektid. Tegime töid ka muudel väiksematel objektidel. Töötasu maksti ilma sots.maksudeta 2022.a. 48068 eurot. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.