Rohkema info nägemiseks:

Jüri Epler

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NOEB OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Noeb registreeriti äriregistris 20.01.2022. aastal. Ettevõte asutati detsembris 2021.aastal jagunemiskava alusel ning mille tulemusena kujunes kasum summas 658 678 eurot. 2023.aastal siseneti võlakirjadse ja aktsiate valdkonda. Esialgselt on plaanis jääda võlakirjadesse ja aktsiatesse investeerimise valdkonda. Majandusaasta tulemuseks kujunes kasum summas 25 285 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

KORNER TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Esialgselt registreeriti firma OÜ Turismiveski nime all Pärnu Maakohtu registriosakonnas 31.03.1998. aastal. Juhatuse otsusega muudeti firma nimi OÜ Korner Trad
ssb.ee
Esialgselt registreeriti firma OÜ Turismiveski nime all Pärnu Maakohtu registriosakonnas 31.03.1998. aastal. Juhatuse otsusega muudeti firma nimi OÜ Korner Tradeks Tartu Maakohtu registriosakonnas 26.10.1999. aastal. Seoses koroonaviiruse levikuga on osaühingu tegevus jätkuvalt olnud konservatiivne. Eelmisele aastale jättis oma jälje ka energiakriisist tingitud hinnatõus. Ettevõte on jätkanud oma põhitegevusalaga, suurendatud on investeerimistegevust Balti Börsil. Lisaks alustati kinnisvaraarendusega. Ettevõte soetas ~5 ha krundi millele on lähiajal plaanis kehtestada detailplaneering.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.