Rohkema info nägemiseks:

Andreas Aruaas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine

PROSIDE OÜ tegevusaruanne 2022

Proside OÜ on asutatud 2018. aastal. Ettevõte tegeleb metallkonstruktsioonide paigaldamisega (EMTAK kood 41201). Ettevõtte juhtkond hindas lõppenud majandusaastat heaks. 2022. aastal teostati ehitustöid 1 431 630 euro suuruses summas. Ettevõtte keskmine töötajate arv aastal 2022 oli 10 ning tööjõukulud kokku 340 887 eurot. Järgmisel majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata põhitegevusega, püsida ehitusturul konkurentsis ja pakkuda oma klientidele kvaliteetset ehitustööd.

Dropdown

kõik artiklid

ERANTE PROJECT OÜ tegevusaruanne 2022

Erante Project OÜ on asutatud 2010. aastal. Erante project OÜ ettevõtte põhitegevuseks oli haldamise ja juhtimisega seotud teenused. Ettevõtte juhtkond hindas l
ssb.ee
Erante Project OÜ on asutatud 2010. aastal. Erante project OÜ ettevõtte põhitegevuseks oli haldamise ja juhtimisega seotud teenused. Ettevõtte juhtkond hindas lõppenud majandusaastat heaks. Järgmisel majandusaastal on ettevõttel plaanis jätkata põhitegevusega. Aruandeaastal ettevõttel töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.