Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Õunas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ERIVEOD OÜ tegevusaruanne 2022

Eriveod OÜ tegeles aruandeperioodil veoteenuste osutamisega nii Eesti Vabariigis kui Soome Vabariiki. Osaühing 2022 a. pöhivarasse ei investeerinud. Osaühingus 2022.a. ühtegi töötajat ei olnud palgatud. Juhatus koosneb ühest liikmest, kellele aruandeaastal juhatuse liikme tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

NELIKVEDUDE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing jätkas mootorsõidukite hooldusega seotud teenuste osutamisega. Plaanis on uute tegevusalade arendamine koostöös emaettevõttega, s.o erinevate transpord
ssb.ee
Osaühing jätkas mootorsõidukite hooldusega seotud teenuste osutamisega. Plaanis on uute tegevusalade arendamine koostöös emaettevõttega, s.o erinevate transpordi - ja sellega seonduvate teenuste arendamine emaettevõtte autopargi alusel. Osaühingul puuduvad töötajad. Juhatuse liikmele tasu ei ole makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.