Rohkema info nägemiseks:

Alexey Davydov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara

ARGENTEST OÜ tegevusaruanne 2022

Pühitegevusala oli suvendustööd. OÜ Argentest müügitulust moodustas 100% Eestisse. Juhatuse liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta. OÜ Argentest põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas. Juhtkonna üheks prioriteediks on jätkuvalt tootmise efektiivsuse suurendamine läbi tootmisprotsessi optimiseerimise ja töötajate koolitamise.

Dropdown

kõik artiklid

ENMADA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ ENMADA asustati 2006 aastal. Põhitegevusala - metallkonstrktsioonide valmistamine ja suvendis tööd. 2013. aastal on ENMADA OÜ traditsioonilise äritegevuse
ssb.ee
OÜ ENMADA asustati 2006 aastal. Põhitegevusala - metallkonstrktsioonide valmistamine ja suvendis tööd. 2013. aastal on ENMADA OÜ traditsioonilise äritegevuse mahtude stabiilne kasv. 2022 aastal moodustas ENMADA OÜ müügitulu 76 964 eurot. ENMADA OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 2 töötajat 2022 .aastal. Moodustasid ettevõtte tööjõukulud 11 439 eurot. ENMADA OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste täiustamine. ning firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.