Rohkema info nägemiseks:

Olev Schults

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
investeerimisfirmad, finantsanalüüs

VANGRAHAM & ASSOCIATES OÜ tegevusaruanne 2022

VanGraham & Associates OÜ on holding-tüüpi ettevõte, mille põhitegevuseks on investeeringud erinevatesse finantsinstrumentidesse, eelkõige struktureeritud võlakirjadesse. Ettevõte teeb koostööd institutsionaalsete partneritega USA ettevõtete nõustamiseks Euroopa võlakirjaturule sisenemiseks. Aruandeaastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud. Tasu ei makstud ka juhatuse liikmetele.

Dropdown

kõik artiklid

BULLFINCH CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Bullfinch Capital on 2014. aastal asutatud holding-tüüpi investeerimisettevõte, mille põhitegevuseks on e-kommertsi projektide investeeringud ning nende inve
ssb.ee
OÜ Bullfinch Capital on 2014. aastal asutatud holding-tüüpi investeerimisettevõte, mille põhitegevuseks on e-kommertsi projektide investeeringud ning nende investeeringute haldamine. 2022. aastal ettevõte olulisi investeeringuid ei teinud ja jätkas tütarettevõtte OÜ Netimarket arendamist. Teine tütarfirma Personaalse Kaubanduse OÜ, mille kliendid ja turuosa on OÜ Netimarket tegevusse integreeritud, on otsustatud likvideerida ja likvideerimisprotsess on käesoleva aruande esitamise kuupäeva seisuga käimas. Iseseisvat aktiivset opereerimistegevust OÜ Bullfinch Capital jätkuvalt ei planeeri.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.