Rohkema info nägemiseks:

Mart Kolu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

BB FINANCE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

BB Finance Group OÜ (edaspidi „Ettevõte“) peamine tegevusvaldkond on valdusettevõtete tegevus. 2022. aastal valdusettevõtte tasandil olulisemaid investeeringuid ei tehtud ja eraldiseisvaid investeerimisplaane ei ole. Samuti ei teostata Ettevõttes uurimis- ja arendusprojekte. 2022. aastal toimusid olulised muutused Ettevõtte struktuuris, mille tulemusena jäi Ettevõttele üks tütarettevõte BB Finance OÜ ning vähenes oluliselt Ettevõtte varade maht. Makromajanduslikult mõjutavad Ettevõtte tulemust eelkõige majanduse üldine käekäik ja intressimäärad, tegevuse hooajalisust esineb pigem vähe.

Dropdown

kõik artiklid

AITAJA OÜ tegevusaruanne 2022

Aitaja OÜ asutati 2011. aasta oktoobris. Samal aastal alustati ka majandustegevusega. Ettevõtte põhitegevusaladeks on jaekaubandus ja investeerimine. Osaühingu
ssb.ee
Aitaja OÜ asutati 2011. aasta oktoobris. Samal aastal alustati ka majandustegevusega. Ettevõtte põhitegevusaladeks on jaekaubandus ja investeerimine. Osaühingu aruandeperioodi 01.06.2022-31.05.2023 oli kasum oli 14 279 eurot. Müügitulu ei olnud, teeniti intressitulu 15 450 eurot. Aitaja OÜ juhatuse liikmele ei arvestatud majandusaastal tasusid ega antud muid hüvesid. Järgmisel majandusaastal jätkab ettevõte tegevust samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.