Rohkema info nägemiseks:

Allan Visnapuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

ALVISTRA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Alvistra asutati 1995.a. Ettevõte jätkab tegevust autopesuteenuse osutamise, kinnisvara haldamise ja rentimisega. Alvistra OÜ omab Tartus Jaama tänaval 173a ärihoonet, kus asub Kivilinna tankla, Kalda tee asuv automaattankla, osa hoonest Jaama tn.173b ja Põlvamaal Savernas asuv automaattankla ja kauplushoone. Alates 04.01.2019 kõik tanklad antud rendile OÜ-le R&R Real Estate 10.aastaks. Jäätkuvalt kehtib rendileping Põlva Tarbijate Ühistuga. 2020.aastal Alvistra OÜ laiendas Saverna ärihoonet ja juurdeehitati kohvik kiirtoitlustus. Kohvik renditi 10 aastaks OÜ-le R&R Real Estate.

Dropdown

kõik artiklid

SUNPLANET OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sunplanet on asutatud 27.10.2004.a. esialgse nimega Päikesemaagia OÜ. Nime muutmiskanne on äriregistris kinnitatud 22.09.2005 Osaühingu põhikirjalisteks teg
ssb.ee
OÜ Sunplanet on asutatud 27.10.2004.a. esialgse nimega Päikesemaagia OÜ. Nime muutmiskanne on äriregistris kinnitatud 22.09.2005 Osaühingu põhikirjalisteks tegevusaladeks on iluteenindus, solaariumiteenindus, samuti solaariumi ja ilutarvete müük. Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest.Juhatuse liikmetele aruandeaastal väljamakseid tehtud ei ole. Lahkumishüvitisi juhatuse liikmetele ette nähtud ei ole. Palgalisi töötajaid osaühingul ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.