Rohkema info nägemiseks:

Loone Ots

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KLINGSOR OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Klingsor on kantud äriregistrisse 1997.a. Põhitegevuseks on koolitusteenuste osutamine ning investeerimine võlakirjadesse ja väärtpaberitesse. Aruandeaastal saadi müügitulu keeleõppega seotud teenuste osutamisest. Osaühing Klingsor omab 100%-lise osaluse OÜ-s Lohengrin ning OÜ-s Amfortas. Ettevõtte intressivõlg tütarettevõtjatele aruandeperioodi lõpu seisuga oli 79,1 tuh.eurot. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikme tasu aruandeaastal ei makstud. Juhatuse liikmele maksti aruandeaastal töölepingu alusel töötasu 7008 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

LOHENGRIN OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Lohengrin on kantud äriregistrisse 2008.a. Osaühing ei ole bilansipäeva seisuga käibemaksukohuslane. Osaühing Lohengrin kuulub 100 % osaühingule Kling
ssb.ee
Osaühing Lohengrin on kantud äriregistrisse 2008.a. Osaühing ei ole bilansipäeva seisuga käibemaksukohuslane. Osaühing Lohengrin kuulub 100 % osaühingule Klingsor. Ettevõtte müügitulu aruandeaastal oli 9,6 tuh.eurot ning kinnisvaraobjektide üüritulu 10,1 tuh.eurot. Finantsinvesteeringutelt saadud tulu aruandeaastal oli 42,2 tuh. eurot. Investeeringuid aruandeaastal ei teostatud. Osaühingu juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.