Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Ilves

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
transpordi- ja kullerteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

MEITROL OÜ tegevusaruanne 2022

2022. majandusaastal moodustas OÜ Meitrol müügitulu 166´538 eurot. OÜ Meitrol kahjumiks kujunes 44´909 eurot. 2022. majandusaastal põhivara ei soetatud. Müüdi Volvo. OÜ Meitrol keskmine töötajate arv oli 3 töötajat. Ettevõtte tööjõukulud olid 33´443 eurot. Juhatuse liikmetele ei ole lahkumishüvitisi ette nähtud ning tasu ei arvestatud. OÜ Meitrol põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on vedude mahu säilitamine. Ettevõtte spetsiifikast tulenevalt on eelkõige kütusehindade suure kõikumise tõttu raske prognoosida kasumi kasvu. Samuti mõjutab ettevõtte käekäiku üldine majandusolukord.

Dropdown

kõik artiklid

EASYTRANS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Easytrans põhitegevuseks on veoteenuse pakkumine. Ettevõte on asutatud 30.11.2010. aastal. Kõrvaltegevusena pakutakse kinnisvara renditeenust. 2022. majandu
ssb.ee
OÜ Easytrans põhitegevuseks on veoteenuse pakkumine. Ettevõte on asutatud 30.11.2010. aastal. Kõrvaltegevusena pakutakse kinnisvara renditeenust. 2022. majandusaastal moodustas OÜ Easytrans müügitulu 216´580 eurot. Kasumiks kujunes 21´362 eurot. 2022. majandusaastal põhivara ei soetatud ega müüdud. Ettevõtte palgaline töötaja on ühtlasi juhatuse liige, kellele makstakse töötasu. Juhatuse liikme tasusid ei maksta ja lahkumishüvitisi ei ole ette nähtud. OÜ Easytrans põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on majandusliku stabiilsuse säilitamine. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.