Rohkema info nägemiseks:

Andrus Saliste

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

SAUE ETTEVÕTETE LIIT MTÜ tegevusaruanne 2023

SAUE ETTEVÕTETE LIIT (SEL) on asutatud Saue valla ettevõtlusalase koostöö edendamiseks ettevõtjate ja kohaliku omavalitsuse vahel (KOV). SEL ühendab KOV territooriumil tegutsevaid juriidilisi isikuid ja ettevõtjaid ning on ellu kutsutud eelkõige valla ettevõtjatevahelist kommunikatsiooni ja ühiseid huve koordineeriva organisatsioonina. Koostöös kohaliku omavalitsusega on SEL arvestatavaks partneriks kohaliku omavalitsuse arengukavade väljatöötamisel. Ühingu edasise arengu tagamiseks on SEL võtnud oma missiooniks aidata ettevõtjatel kaasa rääkida keskkonnasäästliku ja tasakaalustatud

Dropdown

kõik artiklid

KORKIS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2023

Korkis Consult OÜ loodi 29.08.2022 aastal eesmärgiga pakkuda tehnilise nõustamise teenust. Korkis Consult OÜ-l ei olnud aruande perioodil palgalisi töötajaid.
ssb.ee
Korkis Consult OÜ loodi 29.08.2022 aastal eesmärgiga pakkuda tehnilise nõustamise teenust. Korkis Consult OÜ-l ei olnud aruande perioodil palgalisi töötajaid. Aruandeperioodil oli käive 60861 eurot ja kasum 5090 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.