Rohkema info nägemiseks:

Evgeniy Kukanov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
maavarad ja tooraine, metall

SET KVB OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Set KVB põhitegevused on metalli müük. 2023.aastal planeerib OÜ Set KVB tegutseda samal alal. Aruandeperioodil realiseerimise netokäive moodustas 35 913 eurot. 2023. aastal on OÜ Set KVB põhieesmärkideks turuosa säilitamine ning teenindustaseme jätkuv parandamine. Aruandeperioodil arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. Juhatus on üheliikmeline. Väljamakseid juhatuse liikmele ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

METALLSTAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Metallstar põhitegevuseks on metallide hulgimüük. 2022. aastal OÜ Metallstar müügitulu moodustas 178 627 eurot. Aruandeaastal arengu- ja uurimisväljamineku
ssb.ee
OÜ Metallstar põhitegevuseks on metallide hulgimüük. 2022. aastal OÜ Metallstar müügitulu moodustas 178 627 eurot. Aruandeaastal arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud. 2023. aastal jääb põhitegevus samaks. OÜ Metallstar põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. OÜ Metallstar juhatus on üheliikmeline. Väljamakseid juhatusele ei tehtud. 2022. majandusaasta raamatupidamisaruande koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.