Rohkema info nägemiseks:

Joel Joa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RIISIPERE LAUATENNISEKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Riisipere Lauatenniseklubi eesmärgiks on tervisliku eluviisi järgmine ja propageerimine, osalemine spordiüritustel ja spordiürituste korraldamine. Toimusid klubilised seeriavõistlused lauatennises. Võistlemas käidi ka Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel ning kohtumistel teiste lauatenniseklubidega. Juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmetele töötasu makstud ei ole. Töötajate arv oli 0 inimene. Tööjõu kulud 2022 aastal moodustasid 0 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

MIGNOON OÜ tegevusaruanne 2022

Mignoon OÜ tegevusaladeks on ärinõustamine, kinnisvara hindamine ja vahendamine. 2022. aastal saadi müügitulu 139,7 tuhat eurot. Ärikulud olid 102,9 tuhat euro
ssb.ee
Mignoon OÜ tegevusaladeks on ärinõustamine, kinnisvara hindamine ja vahendamine. 2022. aastal saadi müügitulu 139,7 tuhat eurot. Ärikulud olid 102,9 tuhat eurot, millest tööjõukulu oli 51,4 tuhat eurot. Dividendide väljamakselt arvestati ja tasuti tulumaksu 8,5 tuhat eurot. Ettevõtte puhaskasumiks saadi 28,3 tuhat eurot. Osaühingu juhatus on kaheliikmeline, Juhatuse liikmetele maksti töötasu 38,5 tuhat eurot ja hüvitati töösõite 4020 euro eest. Ettevõte jätkab 2023. aastal põhitegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.