Rohkema info nägemiseks:

Juhani Väljataga

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
maavarad ja tooraine, sekundaarne tooraine, vanapaberi kokkuost

VERBEN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ VERBEN põhitegevuseks on vanapaberi kokkuost ja müük. Ettevõte asutati juba 1995.a. ja tegevusala pole muutunud. 2022.a. müügitulu oli 21684 eurot. Balti riikide võlakirjaturul suurenes võlakirjaportfell 437500 euroni tähtajaliste hoiuste lõppemise ja kasumi arvelt. Hetkel pole tekkinud vajadust investeerida põhivarasse. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Osaühingu juhataja on ühtlasi ka ainus töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

OMA MAJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Oma maja põhitegevuseks on ehitus- ja kinnisvaraalased konsultatsioonid ning ehitusjärelevalve teostamine. 2021.a. müügitulu oli 15492 eurot. Hetkel pole tek
ssb.ee
OÜ Oma maja põhitegevuseks on ehitus- ja kinnisvaraalased konsultatsioonid ning ehitusjärelevalve teostamine. 2021.a. müügitulu oli 15492 eurot. Hetkel pole tekkinud vajadust investeerida põhivarasse. Osaühingu juhatus on kaheliikmeline. Osaühingu juhatuse liige Tiit Kirmet on ühtlasi ka ainus töötaja.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.