Rohkema info nägemiseks:

Ergo Themas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SOCIAL BANKERS AS tegevusaruanne 2023

ÜLDINFO Social Bankers AS registreeriti 26.11.2007. aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on investeerimine ja finantsjuhtimisalane nõustamine. TÖÖTAJAD JA JUHTKOND 2023. a Social Bankers ASis töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmele tasu ei makstud. Lepingulisi garantiisid juhatuse liikmele antud ei ole. ÄRITEGEVUSE ÜLEVAADE 2023. aastal pakuti väikeses mahus konsultatsiooniteenuseid. EESMÄRGID 2024. AASTAKS Uusi investeeringuid hetkel ei planeerita vaid keskendutakse olemasolevate investeeringute juhtimisele.

Dropdown

kõik artiklid

TARTU LINN, PARGI TN 19 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Pargi tn 19 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühis
ssb.ee
Korteriühistu Pargi tn 19 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Aruandeperioodil KÜ juhatuse liikmed tasu ei saanud. Aruandeperioodil KÜ palgal ei olnud ühtegi töötajat. 31.12.2023 seisuga oli Korteriühistu Pargi tn 19 arvelduskonto 4 841.07€, millest 4 523.94€ moodustas remondifond ja -75.55€ hooldusfond.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.