Rohkema info nägemiseks:

Andres Haavel

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

PURJETAMISSÕPRADE SELTS SUUR ARMAADA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ PSS Suur Armaada jätkas oma missiooni elliviimist valmistades oma liikmetele rõõmu ning luues energiat uuteks saavutausteks.

Dropdown

kõik artiklid

PÄIKESEPESA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Päikesepesa jätkas oma missiooni elluviimist - säilitamaks kaunis Mändjala rand ja liivaluited järeltulevatele põlvkondadele just sellises ilus ja heakorras
ssb.ee
MTÜ Päikesepesa jätkas oma missiooni elluviimist - säilitamaks kaunis Mändjala rand ja liivaluited järeltulevatele põlvkondadele just sellises ilus ja heakorras, kui eelmised põlvkonnad pärandasid selle meile. Meie missiooniga on ühinenud Riigi Metsamajandise Keskus, Saaremaa Vallavalitus, Saare Kämping, Saaremaa Hotell ja muidugi kohalikud elanikud. Täname oma abilisi, kelle nutikus ja pühendumus aitavad meil saavutada piiratud vahenditega imelsi tulemusi. Aitäh! Rand on tõeliselt ilus ja armastatud. Igal aastal külastab randa kümned tuhaded, kes naudivad rannna võlusi ja laevad patareisi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.