Rohkema info nägemiseks:

Taavi Pihlakas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LILLELA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lillela on 2009.aastal asutatud ettevõte, mille eesmärgiks on ettevõtlusalaste konsultatsioonide osutamine ja finantseerimisabi teenused ning investeeringute juhtimine. 2022. aastal tegeles ettevõte oma investeeringute juhtimisega. Eesmärkide saavutamiseks ostab firma vajadusel vajaliku oskusteabe sisse oma ala professionaalidelt. 2023. aastal OÜ Lillela jätkab valitud tegevussuunal.

Dropdown

kõik artiklid

RIKENSBERG OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon Rikensberg OÜ põhitegevusala on kinnisvara arendus ja müük (EMTAK kood nr 68101). Osakapital Rikensberg OÜ osakapital 2556 eurot ja kuulub ü
ssb.ee
Üldinformatsioon Rikensberg OÜ põhitegevusala on kinnisvara arendus ja müük (EMTAK kood nr 68101). Osakapital Rikensberg OÜ osakapital 2556 eurot ja kuulub ühele eraisikust omanikule. Äritegevuse ülevaade 2022 aastal jätkati Rae vallas kinnisvara arenduste ettevalmistustega. Valmis kinnistu infrastruktuur. Palgalisi töötajaid 2022 aastal ettevõttes ei olnud. Müüki 2022 aastal ei toimunud. Osaühingu juhatus on üheliikmeline, juhatuse liikmele töötasu ega muid erisoodustusi ei ole arvestatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.