Rohkema info nägemiseks:

Viktor Naanuri

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VILJANDI TÄHT OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal oli OÜ Viljandi Täht tegevusalaks ruumide üüriteenuse osutamine ja renoveerimistööd 2022. aastal ei lisandunud uusi rentnikke kuid ruumide remondi ja ümberehituse tõttu on olemasolevate rentnike rendipindasi laiendatud 2023.a. jätkatakse ruumide väljaüürimist. Juhatuse liikmetele tasusid makstud ja soodustusi võimaldatud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

FELDMANNI KÖÖK OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Feldmanni Köök (endise nimega OÜ Täht Video asutati 2001. märtsis. Algselt oli peamiseks tegevusalaks videofilmide laenutus. Vähesel määral tegeleti ka vide
ssb.ee
OÜ Feldmanni Köök (endise nimega OÜ Täht Video asutati 2001. märtsis. Algselt oli peamiseks tegevusalaks videofilmide laenutus. Vähesel määral tegeleti ka videofilmide müügiga. Alates 2006.a. keskpaigast võttis osanike koosolek vastu otsuse muuta osaühingu tegevusala ja hakata osutama toitlustusteenust. 2008.a. majandustegevus puudus. 2009 - 2010. aastal tegeleti vähesel määral toitlustamisega, alates 2011 on käive pidevalt kasvanud. Aasta keskmine töötajate arv on 3 Juhatuse liikmele tasu makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.