Rohkema info nägemiseks:

Kalev Raba

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
puidu- ja paberitööstus, puidutööstus, saeveskid

SÜRGAVERE TULETÕRJE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Sürgavere Tuletõrje Selts tegevus toimub Sürgavere küla ohutusest huvitatud inimeste koostöös. Tulu, kulu ja tulem: tulud moodustuvad liikme- ja sisseastumismaksudest. Kulud moodustuvad ürituste organiseerimisega seotud kuludest, ja majanduskuludest ja tegevuskuludest. Tööjõud ja personal: juhatus koosneb 3 liikmest. Juhatuse liikmetele pole tasusid makstud. Kogu tegevus toimub vabatahtliku tööna. Koostöö: suurepärane koostöö on Põhja- Sakala vallavalitsusega, Sürgavere Küla Selts MTÜ'ga Oma tegevustes juhindume põhikirjast ja kehtivatest õigusaktidest.

Dropdown

kõik artiklid

LEMINDER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Leminderi 2021a majandustegevuse jätkamine oli stabiilne, toodangu turustasime püsiklientidele. Eesmärgid ja tegussuunad järgmiseks majandusaastaks. Eesmär
ssb.ee
OÜ Leminderi 2021a majandustegevuse jätkamine oli stabiilne, toodangu turustasime püsiklientidele. Eesmärgid ja tegussuunad järgmiseks majandusaastaks. Eesmärgiks on saavutada parim kvaliteet, et püsida turul konkurentsivõimelisena. Peamiseks tegevusalaks on puidust toodete( kaubaaluste valmistamine) ja saematerjali tootmine. Lisategevusalad on transporditeenused metsa ülestöötamise teenused puidust toodete eksport ja vahendus. Osaühingu Leminder ainuomanik on Kalev Raba, isikukood 37002036022, elukoht 71401, Viljandi maakond, Suure- Jaani vald, Sürgavere, Kirsi 6.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.