Rohkema info nägemiseks:

Gert Silling

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

3D.EE OÜ tegevusaruanne 2023

3d.ee OÜ on 1998. aastal asutatud ettevõte, mis pakub visualiseerimise teenuseid. Ettevõtte eesmärgiks on saavutada juhtiv positsioon Eestis visualiseerimisteenuste pakkujana. Olulisemateks sündmusteks 2023. aastal peame visualiseerimisteenuse jätkuvat pakkumist nii Eesti kui välismaa turul. Järgmise 2024. majandusaasta eesmärgiks on teenuste laiendamine.

Dropdown

kõik artiklid

RAJAAJAJA MTÜ tegevusaruanne 2023

MTÜ Rajaajaja korraldas 2023. aastal neli päeva kestnud suveürituse Suveseiklus, mis alates 2003 aastast on toimunud igal aastal. 2024. aastal on sarnaselt eel
ssb.ee
MTÜ Rajaajaja korraldas 2023. aastal neli päeva kestnud suveürituse Suveseiklus, mis alates 2003 aastast on toimunud igal aastal. 2024. aastal on sarnaselt eelmistele aastatele kavas järjekordse Suveseikluse korraldamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.