Rohkema info nägemiseks:

Rein Türkson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ELISER OÜ tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE Eliser Oü on tegutsenud kodutehnika remondi- ja hooldusfirmana aastast 2001. Panustame kvaliteetsesse klienditeenindusse ja jätkusuutlikku partnersuhetesse kodutehnika maaletoojatega. 2022. aastal pakkusime garantiiteenust kaubamärkidele nagu Gaggenau, Bosch, Siemens, Smeg, Falmec, Scanberg, Bravatec ja Franke. Lisaks tegime remondihooldust Electrolux ja AEG kaubamärgiga kodutehnikale. Aasta 2023 eesmärgiks on pakkuda jätkuvalt klientidele ja partneritele usaldusväärset teenust.

Dropdown

kõik artiklid

E-LUX KODUTEHNIKA OÜ tegevusaruanne 2022

E-Lux Kodutehnika OÜ on 100% Eesti erakapitalil põhinev osaühing. Ettevõttel täitus 29. detsembril 2022 kahekümne viies tegevusaasta. Pakume professionaalset k
ssb.ee
E-Lux Kodutehnika OÜ on 100% Eesti erakapitalil põhinev osaühing. Ettevõttel täitus 29. detsembril 2022 kahekümne viies tegevusaasta. Pakume professionaalset kodutehnika alast teenindust nii äriettevõtetele, kui eraisikutele, olles keskendunud heale teenindustavale ja pikaealistele kliendisuhetele. E-Lux Kodutehnika OÜ tegeleb kodutehnika hulgi- ja jaemüügiga. Tähtsamad koostööpartnerid 2022. aastal olid Electrolux Eesti As, BSH Home Appliances AB Eesti filiaal, Falmec Distribution OÜ, Smeg Spa, Franke GmbH ja Whirlpool Eesti OÜ. Ühendusesisene müük moodustas 1% ettevõtte kogukäibest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.