Rohkema info nägemiseks:

Riivo Lepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VOOSE KÕRTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Voose Kõrts loodi 2010. aasta juulis suure ajaloolise väärtusega Voose Kõrtsi hoone taastamiseks ja sinna hariduskeskuse loomiseks, Eesti ajaloo ja kultuuri tutvustamiseks eestlastele ja välismaalastele. Voose Kõrtsi on plaanis luua kaasaegseid tehnoloogilisi lahendusi kasutades interaktiivne ajaloo keskus, kus on võimalik ajalugu ja kultuuri õppida läbi erinevate tegevuste ja multimeedia lahenduste. 2010-2012. majandusaastal keskenduti põhiliselt kontseptsiooni väljatöötamisele. Selle tegevusega jätkati ka 2013. majandusaastal. Tuleviku tegevuste osas on fookuses eeltööd, et olla valmis

Dropdown

kõik artiklid

SKINNYMOB OÜ tegevusaruanne 2022

SkinnyMOB OÜ põhitegevuseks on arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus ning andmetöötlus, veebihosting jm., infotehnoloogiaga seonduvate tegevuste vahendamine.
ssb.ee
SkinnyMOB OÜ põhitegevuseks on arvutisüsteemide ja andmebaaside haldus ning andmetöötlus, veebihosting jm., infotehnoloogiaga seonduvate tegevuste vahendamine. 2022. aastal ühtegi töötajat ei olnud ning juhatuse liikmetele tasu ei ole makstud. Müügitulu 2022. aastal oli 12 655 (2021: 15 914) eurot. Olulisi investeeringuid planeeritud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.