Rohkema info nägemiseks:

Romet Luik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HANSAAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte käive oli 2 070 eurot, võrreldes eelmise aastaga on käive tuntavalt kahanenud. 2019. a. toodi Saksamaalt sisse suur kogus kasutatud sõidukeid, mida remonditi ja tegeldakse nende müügiga. Autode ostuks on võetud laenu, mis mis tuleb tagasi maksta 3-5 aasta jooksul. Tööjõokulu oli 5058 eur. Keskmine töötajate arv oli 1.

Dropdown

kõik artiklid

R INVESTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte põhitegevusalaks on kasutatud sõiduautode müük. Ettevõtte käive oli 962882 eurot, võrreldes eelmise aastaga on käive langenud. 2022 aaastal toodi Saks
ssb.ee
Ettevõte põhitegevusalaks on kasutatud sõiduautode müük. Ettevõtte käive oli 962882 eurot, võrreldes eelmise aastaga on käive langenud. 2022 aaastal toodi Saksamaalt sisse suur kogus kasutatud sõidukeid, mida remonditi ja tegeletakse nende müügiga. Autode ostuks on võetud laenu, mis tuleb tagasi maksta 1-5 aasta jooksul. Tööjõukulu oli 40140 eur. Keskmine töötajate arv oli 1.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.