Rohkema info nägemiseks:

Helge Alt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

FAMIGO NÕUSTAMINE JA KOOLITUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu Famigo Nõustamine ja Koolitus tegevusaladeks on pere- ja sotsiaalnõustamine, psühholoogiline nõustamine ning tööalase rehabilitatsiooni läbiviimine. MTÜ põhilisteks koostööpartneriteks on Sotsiaalkindlustusamet, Eesti Töötukassa ja Väike-Maarja vallavalitsus. 2023. aastal on plaanis on jätkata rehabilitatsiooniteenuste pakkumist Eesti Töötkassa klientidele ning psühholoogilise ja perenõustamise klientide arvu suurendamine. Jätkatakse ISTE projektiga Väike-Maarja vallavalitsuse klientidele. Juhatus on kaheliikmeline, juhtimise eest tasusud ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PE KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevuseks on on äri- ja elamukinnisvara haldamine, väljarentimine ning arendus. 2022. aastal lõpetati Rakveres Laada tn 3 hoone renoveerimine. 2
ssb.ee
Ettevõtte põhitegevuseks on on äri- ja elamukinnisvara haldamine, väljarentimine ning arendus. 2022. aastal lõpetati Rakveres Laada tn 3 hoone renoveerimine. 2023. aastal on plaanis jätkata kinnisvara haldamise ja väljarentimisega. Aruandeaastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ja juhatusele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.