Rohkema info nägemiseks:

Alo Somelar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

NORDPAK OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing Nordpak (edaspidi Osaühing) asutati 21.septembril 1998.a. Osaühing tegeles 2023 aastal peamiselt ekspediitorteenustega ja pakkematerjalide müügiga. Peamised kliendid olid Leedu transpordiettevõte ja Eesti talutootjad. Palgalisi töötajaid firmas ei ole. Samuti ei makstud tasusid juhatuse liikmetele.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINN, NIINE PÕIK 6 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Soo 3b oli aastal 2023 tegutsev majandusüksus. Remondifondi tasu aastal 2023 oli endiselt 1 EUR/m2. 2023 tehti oma jõududega järgmised tööd: - t
ssb.ee
Korteriühistu Soo 3b oli aastal 2023 tegutsev majandusüksus. Remondifondi tasu aastal 2023 oli endiselt 1 EUR/m2. 2023 tehti oma jõududega järgmised tööd: - teostati maja fassaadi värvimine; - vahetati osaliselt välja voodrilauad ja veeninad; - paigaldati uued pakettaknad maja koridoriosale. Mingeid muid väljamakseid ei tehtud. Lisatööjõudu ei palgatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.