Rohkema info nägemiseks:

Urmas Olt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

HAAVOL ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Haavol Arendus OÜ registreeriti äriühinguna 2004.aasta lõpus. Ettevõttes palgalisi töötajaid ei rakendatud, tegevust juhtisid osanikud. Juhatusele tasusid ei makstud. Aruandeaastal aktiivset tegevust polnud. Osaühingu netovara ei vasta äriseadustikule. Käeoleval aastal võtab osaühing vastu otsuse omakapitali taastamiseks äriseadustikus kehtestatud nõuetele või alustab likvideerimisprotsessi.

Dropdown

kõik artiklid

KOOLIRAHA OÜ tegevusaruanne 2022

Kooliraha OÜ tegeleb investeerimisega ja kaupleb börsil aktsiatega. Muud märkimisväärset tegevust Eestis ega mujal ei toimu. Palgalisi töötajaid ei ole. 2022.
ssb.ee
Kooliraha OÜ tegeleb investeerimisega ja kaupleb börsil aktsiatega. Muud märkimisväärset tegevust Eestis ega mujal ei toimu. Palgalisi töötajaid ei ole. 2022.a. kujunes väga kehvaks. Turgude languse kestvust hinnati valesti ja hoiti pikki positsioone ülemäärase võimendusega, mis kulmineerus märkimisväärseks kahjumiks. Osaühingu netovara ei vasta seaduses toodud nõudele. Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist. See ei kujuta siiski ohtu, sest osaühingul puuduvad kolmandatest isikutest kreeditorid, kõik laenud tegevuse finantseerimiseks on võetud seotud isikutelt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.