Rohkema info nägemiseks:

Aleksandr Kornilov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Mootorsõidukite hooldus ja remont jms teenused, tooted, konsultatsioonid

CUEKS RACING SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

Alates 1999.a. veebruarist on OÜ Cueks Racing Service põhitegevuseks mootorsõidukite remont. 2022.a.ettevõtte kasum 7582 eurot. Ettevõttes töötas 2022.a. 3 töötajat, ning tööjõukulu oli 34697 eurot, sellest 25948 eurot moodustasid palgakulud, 8542 eurot - sotsiaalmaksud ja 207 eurot - töötuskindlustuse maks. Juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõtte toimetas stabiilselt koostöös püsiklientidega.

Dropdown

kõik artiklid

UPNATION SPORTS OÜ tegevusaruanne 2022

UPNation Sports OÜ asutati 2020. aastal. Ettevõtte eesmärk on teenida Upnationapp rakenduse tellijate kuutasult. Hetkel on rakendus testversiooni tasemel, mis
ssb.ee
UPNation Sports OÜ asutati 2020. aastal. Ettevõtte eesmärk on teenida Upnationapp rakenduse tellijate kuutasult. Hetkel on rakendus testversiooni tasemel, mis ei võimalda kasutajatel makseid teha, ning vastavalt sellele puudub firmal veel rahateenimise võmalus. Hetkel otsib ettevõtte investorit täisväärtusliku rakenduse väljaehitamiseks, mis võimaldab omakorda ettevõtel koguda makseid kasutajatelt. UPNation Sports OÜ on 2 juhatuse liiget. 2022 majandusaasta raamatupidamisaruade koostamisel olulisi sündmusi polnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.