Rohkema info nägemiseks:

Ave-Ly Vislapuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TIMBER TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Timber Trade põhitegevuseks oli metsavarumine ja metsade hooldustööd. Aruandeaasta müügitulu oli summas 67 074 eurot. Kogu realisatsioon toimus Eesti Vabariigis. Aruandeaasta lõppes kahjumiga summas 35 343 eurot. Palgalisi töötajaid äriühingul ei olnud, teenused osteti. Tehinguid sõlmis juhatuse liige, kellele tasusid ei arvestatud ega makstud.

Dropdown

kõik artiklid

CONSISTA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Consista põhitegevuseks oli metsade majandamine. Aruandeaasta müügitulu oli 216 744 eurot, mis saadi metsade hooldamise tulemusel metsamaterjali müügi
ssb.ee
Osaühingu Consista põhitegevuseks oli metsade majandamine. Aruandeaasta müügitulu oli 216 744 eurot, mis saadi metsade hooldamise tulemusel metsamaterjali müügist. Kogu müügitulu saadi Eesti Vabariigis. Lisaks müügitulule saadi ka äritulu summas 22 529 eurot, s.h renditulu 12 775 eurot. Aruandeaasta lõppes kasumiga summas 121 805 eurot. Aruandeaastal ei olnud osaühingul palgalisi töötajaid. Hooldus- ja transporditeenused osteti. Tehinguid sõlmis ja tööde teostamist kontrollis juhatuse liige.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.