Rohkema info nägemiseks:

Kuno Mäepalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Siiditrükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TALLINN, VABADUSE PST 166 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu on korteriomanike loodud mittetulundusühistu, mille eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Korteriühistu tegevuseks on ühine majandamine, mille käigus tagatakse hoonete korrashoid, elektri-, vee- ja soojussüsteemide häireteta ekspluatatsioon, sel eesmärgil rahaliste vahendite kogumine ning kommunaalmaksete vahendamine elanikele.

Dropdown

kõik artiklid

K.T.M.DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

K.T.M.Disain OÜ tegeleb aastast 1994 reklaami- ja trükiteenuste pakkumisega. Trükiteenuste peamisteks klientideks on spordiklubid ja liidud., õmblusettevõtted j
ssb.ee
K.T.M.Disain OÜ tegeleb aastast 1994 reklaami- ja trükiteenuste pakkumisega. Trükiteenuste peamisteks klientideks on spordiklubid ja liidud., õmblusettevõtted ja reklaamibürood. Väikeses mahus teenindatakse ka eraisikuid. Osaühingu juhatuse liige on Kuno Mäepalu, kes on ka tegevjuhataja. Edaspidigi üritame püsida konkurentsis ja pakkuda kvaliteetset reklaamiteenust ka järgnevatel aastatel. Loodame ka edaspidi pakkuda spordiklubidele ja ühingutele soodsamaid teenuseid ja seeläbi toetada eesti spordiarengut.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.