Rohkema info nägemiseks:

Tõnis Lepp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
renttööjõu vahendamine jms teenused, tooted, konsultatsioonid

COPTERLINE OFFSHORE OÜ tegevusaruanne 2022

Copterline Offshore OÜ loodi 27.03.2012.aaastal ja 2022 aasta oli ettevõttele üheteistkümnes tegevusaasta. Osaühingul on 2508 euro suurune osakapital. Aruandeaastal ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ning juhatuse liikmele tasu ei arvestatud ega makstud. Ettevõtte müügitulu oli 129719 eurot. Ettevõte lõpetas majandusaasta 47190 euro suuruse kasumiga. 2022 aastal plaanitakse müügitulu suurendada ja olla kasumis.

Dropdown

kõik artiklid

NORDIC AVIATION ACADEMY OÜ tegevusaruanne 2022

Nordic Aviation Academy on välja kasvanud Aeronautikaklubi lennukoolist mis on koolitanud peale Eesti taasiseseisvumist valdava osa kodumaa erapilootidest. 2015
ssb.ee
Nordic Aviation Academy on välja kasvanud Aeronautikaklubi lennukoolist mis on koolitanud peale Eesti taasiseseisvumist valdava osa kodumaa erapilootidest. 2015 aasta algusest on lisandunud ka ameti- ja tüübikoolitused ning helikopteri koolitused. Koolituskavas on 21 erinevat kursust, mis hõlmavad era- ja ametipiloodi kursusi nii lennukil kui kopteril. Nordic Aviation Academy omab Eesti Lennuameti poolt välja antud koolituslitsentsi nr. EE/ATO/004 Aruandeperioodil koolitati kokku 60 õpilast.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.