Rohkema info nägemiseks:

Aivo Hintser

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

ÜHISTU AH JA KALA TÜH tegevusaruanne 2023

Tulundusühistu AH ja Kala eesmärgiks on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse tootmise, teeninduse ja kala- ning tõukasvatuse alal. 2023.a. müügitulu oli 12 856 eurot 2023.a. ühistus töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasusid ei ole makstud. 2024.majandusaastal plaanitakse jätkata tavapärase majandustegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

AHJA KALAKASVATUS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Ahja Kalakasvatuse põhitegevuseks on kalakasvatuse rajamine, kala kasvatamine ja kala müük. 2022.a. muudeti lõpetamata ehituse arvestusmeetodit. Kapitalisee
ssb.ee
OÜ Ahja Kalakasvatuse põhitegevuseks on kalakasvatuse rajamine, kala kasvatamine ja kala müük. 2022.a. muudeti lõpetamata ehituse arvestusmeetodit. Kapitaliseeriti tagasiulatuvalt ehituseks võetud laenu intressid ja ehitustegevuse tööjõu kulud. 2023.a. jätkati ehitustöödega, mis sisaldavad uute tiigide rajamist ja kalakasvatuseks vajalike hoonete ehitamist. Juhatuse liikmetele eritasusid ei makstud. 2024.majandusaastal jätkab ettevõte tavapärase majandustegevusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.